Opinie uczestników wypraw

Po kilku kolejnych wyprawach z Mototurist, zdecydowałem się ponownie napisać kilka słów. Jakość usługi nadal bez zastrzeżeń, zarówno jak chodzi o organizację noclegów, ale przede wszystkim w zakresie planowania tras... Wszystko co przygotowuje Organizator jest przemyślane , a użytkownikowi pozostaje delektować się jazdą i oczywiście widokami. W międzyczasie miałem przyjemność przekonać się, że w Mototurist prawidłowo działają wszystkie opcje, czyli poza perfekcyjnym transportem Twojego motocykla spod i do własnego domu, także godne polecenia są warianty dojazdu własnego. Gdy już znajdziesz się w Grupie nie musisz martwić się niczym, a gdy będziesz mieć kłopoty zanim do niej dotrzesz, również możesz liczyć na pomoc Organizatora. W związku z powyższym zamierzam przejechać z Nimi jeszcze wiele kilometrów i cieszyć się, że trafiłem na ludzi z pasją, z którymi jest fajnie, bo kochają to co robią. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich, z którymi dzięki Mototurist, miałem okazję przemierzać dziesiątki tysięcy kilometrów.


2018-10-30 Maciej R1200GS Nowy Tomyśl

Mógł bym napisać wiele, komentarze do każdej wyprawy, do każdego fajnego dnia, miejsca, zdarzenia. Niektórzy mówią na manie rekordzista, właściwie mógłbym podpisywać listę obecności w MOTOTURIST, ale nie oto chodzi... Założyciele i pracownicy firmy to pasjonaci przez duże P którzy tworzą niesamowitą atmosferę, otaczają Cię miłą wręcz rodzinną atmosferą, załatwiają wszystko za Ciebie, także czujesz się w 100% komfortowo i bezpiecznie, a profesjonalizm Artura poraża i powala na kolana. Jedna uwaga: jeśli myślisz, że zrobisz 100 km i resztę dnia spędzisz w hotelu to się grubo mylisz..., tu jest radość z jazdy, delektowanie się otoczeniem z pozycji na motocyklu, a każda wyprawa jest inna od lightowych jak Grecja, czy Turcja przez bardziej wymagające jak Maroko, Hiszpania do trochą trudniejszych ze względu na warunki atmosferyczne jak Norwegia czy Islandia, ale BAJECZNIE PIĘKNYCH. W każdym razie, nie ważne gdzie się znajdziesz zawsze będziesz bezpieczny, w gronie sympatycznych ludzi i co najważniejsze z bananem na ustach - taki jest MOTOTURIST :))).


2018-09-15 Mariusz , Szubin, BMW GS, BMW XR......

Isladia - Wyspa lodu i ognia . Wyprawa dla twardzieli . Spanie w namiotach w takim klimacie to wyzwanie .Jednak dzięki temu i przygody niezapomniane 😀


2018-09-15 Maria , Szubin

Właśnie wróciłem z Islandii. Pełna traperka namioty zimno deszcz i wichury Ale było super chociaż może nie każdemu odpowiadają takie warunki. Widoki cudne . towarzystwo ok Piękna przygoda. Polecam


2018-07-23 Andrzej z Przasnysza - Triumph

Już po raz kolejny na wyprawie z Mototurist tym razem Maroko.Towarzystwo super,organizacja znakomita i widoki wspaniałe.Cóż więcej chcieć.Wystarczy raz się wybrać z Mototurist na taką wyprawę i już się wie czego się tak naprawdę szukało.Dużo wrażeń i przygód (dosłownie) towarzyszyło przez całą imprezę.Tego się nie da zapomnieć.Dziękuję wszystkim uczestnikom za miłe towarzystwo i serdecznie pozdrawiam.Zobaczyny się jeszcze nie raz na wyprawach z Mototurist.Jak daleko to tylko z Agnieszką ,Arturem no i z Maćkiem oczywiście !!!!!


2018-04-17 Junior Bmw Gs 1200

Maroko 2018. To nasza pierwsza wyprawa motocykowa. Dla mojej żony to pierwsza jazda na motocyklu. Dla mnie pierwsza jazda poza miastem. Wrażenia niesamowite. Różnorodność krajobrazów, zmienne warunki pogodowe, ciekawa kultura, taginy popijane słodką herbatą, przeplatane krętymi drogami. Mieliśmy okazję zobaczyć prawdziwe Maroko i przeżyć niezapomniane chwile. Organizatorzy, Artur, Agnieszka i Maciek okazali się bardzo sympatycznymi osobami, którzy wiedzą jak zorganizować wyprawę. Pozdrawiamy całą ekipę i wszystkich uczestników w towarzystwie których, miło spędziliśmy czas. Do zobaczenia na kolejnej wyprawie.


2018-04-04 Rafał i Sylwia, Antoninów, Suzuki V-Strom 650

Moja opinia będzie krótka - MOTOTURIST, to najlepsza opcja na rynku. Nigdy nikomu nie wystawiłem takiej opinii..., a na potwierdzenie tych słów wykupiłem dwa kolejne wyjazdy w bieżącym roku, w tym jeden z synem... Byłyby trzy, jednak kalendarz nie pozwala...


2018-03-29 Maciej R1200GS Nowy Tomyśl

Pozdrowienia dla Marokanskiej Ekipy ale i calej ferajny zwiazanej z Mototurist uczestnków i organizatorów. Maroko poraz drugi i myślę nieostatni . Nowe miejsca , offroad , nowe trasy - dzięki Agnieszko , Arturze, Maćku vel Alibabo


2018-03-28 Maciej, Lubin , Honda Africa Twin

Teneryfa, a właściwie całe Wyspy Kanaryjskie ... cóż powiedzieć ? Prawdziwy RAJ dla motocyklisty : przyjazny prawie przez cały rok klimat, świetne, w 90% gładkie, niesamowicie przyczepne asfalty, dużo winkli, a w połączeniu z niepowtarzalnymi krajobrazami daje efekt czegoś absolutnie wyjątkowego i niezapomnianego - coś podobnego możesz znaleźć na Korsyce. Jeśli szukasz czegoś bardziej egzotycznego, o każdym rodzaju nawierzchni po której jedziesz i urozmaiconych widokach to tylko ... MAROKO, ulubiony kraj mojego kolegi (był tam 8 !!! razy, ja tylko 2 ale wszystko przede mną :) ). Co do MOTOTURIST, hmm ... zastanawiam się czego by się tu doczepić (w końcu byłem już z nimi na 7 wyprawach), a już wiem, mam Ich - nie gwarantują pogody, a reszta kurcze jest wręcz IDEALNA (organizacja, obsługa, atmosfera, itd.), ale ja ich jeszcze na czymś złapię :). Pozdrawiam Mariusz z Szubina, jeżdżę na BM-kach :)


2018-03-26 Mariusz z Szubina

Wyspy kanaryjski.Wyprawa udana,.piekna pogoda ,która sprzyjała na jeżdżenie na motocyklu .Objechalismy Teneryfę ,Ła Gomerę i Gran Canaria .Wyprawa godna polecenia.


2018-03-25 Hania i Andrzej ,Rumia GS 1200

Na wstępie chcieliśmy pozdrowić całą ekipę Maroko 2018. Minęło zaledwie kilka dni od wyprawy a człowiek już myśli o następnym więc mówi samo za siebie że Artur i Aga to odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Od początku do końca wiedzą co robią a dzięki temu czuliśmy się jak członkowie rodziny. To był nasz pierwszy wyjazd z Mototurist i na pewno nie ostatni. A adrenalina i niezapomniana przygoda pozostanie nam do końca życia z uśmiechem na twarzy. Więc jeśli ktoś planuje przeżyć coś niezapomnianego to tylko z Arturem i Agnieszką oczywiście nie zapominając o serwisowym Macku:-) Pozdrawiamy ze Słonecznej Irlandii i do zobaczenia następnym razem.


2018-03-25 Karolina i Michał z Irlandii na BMW GS1200

Na początek pozdrawiam wraz z moją żona wszystkich uczestników listopadowej wyprawy motocyklowej do Portugalii.Jeździmy na motocyklu już od kilku dobrych lat ale z ekipą Mototurist byliśmy pierwszy raz i już myślimy o wiosennym wypadzie do Maroka.Artur to świetny organizator,podróżnik a wyprawy motocyklowe to jego pasja.Dziękujemy ekipie Mototurist za mile spędzony czas w słonecznej Portugalii i do zobaczenia wkrótce.


2017-11-18 Pozdrawiamy Ola i Andrzej, Roczyny - BMW GS 1200

To nasza kolejna bardzo dobra opina dla Mototurist.Wróciliśmy z kolejnej wyprawy z Mototurist.Jak zawsze organizacja na 100%.Artur człowiek na właściwym miejscu i dobry organizator.Portugalia jest dobrym rozwiązaniem na listopadowe ponure dni w Polsce.Organizator Artur zadbał o bezstresowy przebieg wyprawy ,miłe spędzenie czasu wolnego.Dostosowaniem tempa jazdy do moich umiejętności -Hania.Do zobaczenia na następnych wyprawach.


2017-11-12 Hania i Andrzej z Rumi. BMW GS800 i BMW GS1200

Laurki ( zasłużone) już Arturowi wystawiałem , więc teraz chciałbym pozdrowic wszystkich uczestników wyprawy do Hiszpanii , super ekipa , mam nadzieję ,że jeszcze się spotkamy .


2017-10-23 Sławek Sopot

Agnieszka i Artur to pasjonaci w roli organizatorów wiedzący czego oczekują motozakręceni na takich imprezach.Potrafią wytworzyć świetną atmosferę w grupie wspólnie się także bawiąc.Organizacja wyjazdu profesjonalna w każdym calu - od transportu ,hoteli czy też tras.Naprawdę warto z MOTOTURIST wspólnie zwiedzać świat.Pozdrawiam "zajebistą"ekipę ESPANIA 2017.Spotkamy się na następnych wyjazdach.


2017-10-23 Jurek-junior, BMW 1200 Gs

Kiedy nasza planowana wyprawa motocyklowa nie doszła do skutku zaczęliśmy szukać alternatywy. Trafiłam na stronę MOTOTURIST. Ciekawa oferta, dobre opinie ale czy można zaufać? Dziś wiem: MOZNA w 100%. Fantastyczni profesjonalni ludzie, kapitalny przewodnik Artur i cudowna Pani Prezes. Wyjazd zorganizowany na najwyższym poziomie: super trasy - nieustające zakręty, winkle i agrafki, cudne widoki i doskonała atmosfera. Nawet jeśli chciałabym ponarzekać to nie mam na co, był czas nawet na bikini. Nasz wyjazd z MOTOTURIST do Hiszpanii był pierwszy ale nie ostatni. GORĄCO POLECAM.


2017-10-15 Ania i Mirek z Krakowa. BMW 1200GS

Mototurist podarował nam piękną pogodę, szybkie hiszpańskie winkle i bajeczne widoki. Profesjonalny wyjazd motocyklowy w bardzo sympatycznym towarzystwie. Pozdrowienia dla wszystkich! Brawo Agnieszka, Artur i Maciek! Meldujemy się w przyszłym roku. Załoga Czerwonego Autobusu.


2017-10-15 Paweł - Warszawa. Honda Gold Wing

Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale, dołączam się do pochwał dla Artura za organizację wyprawy. Dodam pochwał jak najbardziej uzasadnionych. Najlepszy dowód na to, że impreza była super to fakt, że wybieram się na kolejną wyprawę do Grecji.


2017-06-12 Sławek - Toruń. Kawasaki Z 1000 SX.

Przygoda z Arturem Jak w bajce. Zdejmuje z człowieka wszystko co przyziemne. Przyjemność jazdy na motocyklu wyśmienita. Sardynia i Korsyka mają wiele do zaoferowania. Artur to doskonały organizator. Na pewno jeszcze z Mototurist wyruszymy w Świat. Pozdrawiam Wszystkich


2017-05-29 Bozena i Jurek Poznan, Triumph Sprint ST 1050

Minęło zaledwie kilka dni od przyjazdu z wyprawy na Sardynię-Korsykę, a już człek chciałby wyjechać... Tak było dobrze (pomimo bycia pasażerem). 20 lat uprawiania traperki motocyklowej, wreszcie nie musisz się martwić dojazdem , szukaniem po nocy noclegu, trasami nie zawsze trafionymi. Artur to wszystko załatwi za ciebie (brzmi, jak reklama z TV :-)). Wszystko jest perfekcyjnie zorganizowane, towarzystwo wyśmienite, piękne widoki i winkle - zapewnione. Serdecznie pozdrawiamy wszystkich i mamy nadzieję na rychłe spotkanie.


2017-05-10 Jola z Przasnysza

Byłem z Mototurist na Sycylii kilka tygodni temu. Fantastyczna wycieczka z profesjonalnym przygotowaniem, świetną atmosferą i zabawą. Polecam wszystkim - ja na pewno jeszcze pojadę! Może nawet uda się jeszcze w tym roku :-)


2017-04-27 Tadeusz, Gdańsk - Honda

Naprawdę warto udać z Mototurist na wyprawę, nawet takim sprzętem jak HD Street Glide. Było super mimo występującego czasami realnego braku szerokości i agrafkowych winkli. Organizacja w pełni profesjonalna. Polecam


2017-04-27 Krzysztof, Suchy Las - HD Street Glide

Sezon 2017 uważam za rozpoczęty!!!!!! Właśnie wróciłem z kolejnej wyprawy organizowanej przez Mototurist A&A 🙂 do Maroka .Jeżeli się nie mylę to już jest czwarty sezon w którym wspólnie zwiedzamy świat.Zawsze sprawnie i profesjonalnie oraz z dużą dawką uśmiechu i zabawy.....Trzymajcie tak dalej!!!!!! Pozdrowienia !!! dla Wszystkich spotkanych na wspólnych wyjazdach.


2017-04-09 Janusz Siedlce🙂🙂🙂🙂 (Motór turystyczny)

Maroko 2017 - moja trzecia wyprawa z M-T i trzeci raz - bingo!!! Perfekcyjna organizacja, wspaniałe trasy, ośnieżone przełęcze Atlasu, egzotyka Marakeszu., przejażdżki jeep’ami i wielbłądami po Saharze - tego się nie zapomni! Arturowi i wszystkim współuczestnikom - wielkie dzięki i serdeczne pozdrowienia!


2017-04-09 Paweł Papamobile +67 z Żor. Drag Star 650.

Przyjemność z jazdy motocyklem jest tym większa jak: nie martwisz się jak twój motocykl dotrze do kraju wyprawy i jak z niej wróci, nie martwisz się rezerwacjami hotelowymi, masz zawsze przed sobą doświadczonego przewodnika prowadzącego wyprawę po najlepszych trasach motocyklowych.Tego wszystkiego można doświadczyć z waszą firmą. Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę wyprawy i bardzo miłe towarzystwo podczas marokańskiego maratonu. Jadę dalej. Na Korsykę.


2017-04-07 Rafał - Łomianki. HD

Kilka dni temu wróciłem z kolejnej wyprawy z MOTOTURIST tym razem do Maroka. Mimo, że pogoda tym razem nie dopisała, było tylko przez to ciekawiej. W końcu nie każdy cieszy się, że jedzie w śniegu jak by nie było przez Afrykę. Organizacja i cała reszta super. Pozdrawiam wszystkich uczestników, szczególnie Papamobile.


2017-03-24 Andrzej z Przasnysza - BMW1200GS

Była to moja druga wyprawa z Arturem. Tak się złożyło, że rozpocząłem sezon w Maroko a zakończyłem w Portugalii. Podtrzymuje mój wcześniejszy komentarz i jak wszystko dobrze się ułoży na pewno skorzystam z jego oferty w 2017 r. Mimo, iż za oknem śnieg, zimno plany na przyszły sezon już krążą po główce. Pozdrawiam Mototurist i uczestników wypraw do zobaczenia.


2016-12-02 Grzegorz-Zagłębie BMW R1200RT

Wyjazd bajeczny..., dobrze zaplanowany przez organizatora;-) polecam ...


2016-12-01 Sławek, Lubin

Właśnie wróciłem z kolejnej (czwartej) wyprawy w tym roku z Moto Turist. To już nudne, ale jak zwykle było OK. Nawiązały się już przyjaźnie między stałymi uczestnikami, panuje super atmosfera, min. dzięki Arturowi, jego poczuciu humoru ale i wzorowej organizacji. W Hiszpanii byłem już kilka razy, ale odkrył przed nami super trasy, których pewnie sam . bym nie zaliczył. Przy okazji pozdrawiam wszystkich uczestników i do zobaczenia. Jeśli się zastanawiasz nad wyjazdem z Moto Turist w przyszłym sezonie - nie trać czasu.Większość miejsc już jest zaklepana przez nas - stałych uczestników.


2016-12-01 Andrzej z Przasnysza - JAP, BMW1200GS

Już chwile minęło od wyprawy po Grecji . Był to nasz pierwszy wyjazd z MOTOTURIST. Jesteśmy pełni podziwu dla świetnej organizacji pod każdym względem, jak również wdzięczni za ciepłe przyjęcie i opiekę Artura przez cały czas trwania wyprawy. Atmosfera świetna tworzona oczywiście przez całą ekipę uczestników , wrażeń mnóstwo a wspomnień nie zabraknie na długie lata. Dzięki wielkie i do zobaczenia w przyszłości. 05-10-2016


2016-12-01 Bożena i Janusz z Redy, Honda GoldWindg

Turcja 2016 - moja druga wyprawa z Mototurist. Super organizacja, cudowna jazda po fascynujących drogach i bardzo ciekawych miejscach. Arturowi i całej wspaniałej grupie - serdeczne podziękowania za niezapomniane 10 dni! Do zobaczenia na następnej wyprawie! Papa Paweł +66 z Żor


2016-12-01 Paweł, Żory, Yamaha DragStar650

Uczestniczyłem w wyprawie do Turcji: dobra organizacja, wspaniali ludzie, ciekawe trasy, dobre hotele. Pozdrawiam całą ekipę Mototurist.


2016-12-01 Przemek, Sopot ,BMW1200GS

Odbyłem dwie wyprawy z Arturem w tym roku-Maroko oraz Turcja. Obie przygotowane perfekcyjnie, można się tylko rozkoszować jazdą oraz fajnym towarzystwem. Oby tak dalej.


2016-12-01 Grzegorz, Kraszewice ,BMW1200GS

Super touroperator na czas na miejsce na pewno dzięki.


2016-12-01 Zbyszek, Dąbrowa Górnicza

I znów się okazało, że najlepsze wyprawy organizuje Artur.☺


2016-12-01 Roman, Dąbrowa Górnicza

Właśnie wróciłem z kolejnej wyprawy z MotoTurist - z Maroka. Jak zwykle perfekcyjnie przygotowane transport, trasy i nocleg - tym razem jeden na pustyni. Artur (organizator) świetnie jeździ, jego córka - przesympatyczna Paulina zajmowała się rejestracjami w hotelach, a my tylko nic... tylko jazda.


2016-03-25 Andrzej z Przasnysza

Cudowne chwile, niezapomniane wrażenia, wartościowi ludzie. Takie chwile można przeżyć tylko z MOTOTURIST. Arturku dziękujemy za trasy które długo utkwią w naszych pamięciach i kostkach skokowych. Jak dla mnie, była to jedna z ciekawszych wypraw. Mam nadzieje, że będzie ich więcej. Podziękowania dla Paulinki, która stanęła na wysokości zadania i godnie zastąpiła swoją mamę w organizowaniu wyprawy. Pozdrawiam rownież Jasia i Gena z którymi czas mijał w mgnieniu oka. Buziaczki dla Wszystkich.


2016-03-24 Renata i Artur - Kielce. BMW GTL1600

Maroko 2016. Kiedyś, gdy będę już za stary, by śmigać na motorku, zasiądę przy kominku, zapalę fajkę i opowiem wnukom o podróżowaniu z Tym Człowiekiem! To Lśniący Diament wśród Motocyklistów. Dziękuję i pozdrawiam.


2016-03-23 Grzegorz-Zagłębie, BMW R1200RT

PORTUGALIA 2015 - Mój drugi wyjazd z tą firmą. Świetnie przygotowany. POLECAM!!!


2015-12-14 Leszek z Lublina

Portugalia 2015. Był to mój pierwszy wyjazd z Arturem ale na pewno nie ostatni. Świetna organizacja całej wyprawy i świetni ludzie na wyprawie. Dziękuję Arturowi oraz wszystkim uczestnikom wyprawy za miłe towarzystwo i mam nadzieję do zobaczenia w 2016 na kolejnych wyjazdach. Polecam wszystkim niezdecydowanym! Pozdrawiam.


2015-11-24 Adrian z Opola

Kolejna udana, dobrze zorganizowana wyprawa. Portugalia w listopadzie to strzał w dziesiątkę. Szczególne podziekowania dla Artura za jego ciężką robotę transportową,wykonaną profesjonalnie dla wygody wszystkich uczestników.


2015-11-24 Sławek - Trójmiasto. BMW R1200RS

Powrót do rzeczywistości po tak perfekcyjnej wyprawie motocyklowej do Portugali jest trudny. Wyrazy podziękowania dla organizatora Artura.


2015-11-21 Hania i Andrzej, Rumia BMW GS 1200

Właśnie wróciłem z wyprawy do Portugalii z MT. To druga moja wyprawa z nimi w tym roku. Niektórzy byli już 3 czy 4 raz i to jest najlepsza rekomendacja. Było super. Szczególnie miła atmosfera w czym duży udział Artura. Pozdrawiam wszystkich uczestników.


2015-11-21 Andrzej, Przasnysz. BMW 1200GS

Wspaniałe zakończenie sezonu 2015 w słońcu Portugalii i kolejny nasz udział z ekipą Artura świadczy, że warto mu zaufać. Mega towarzystwo, pozdrowienia i dzięki dla Pauli za pomoc.


2015-11-17 Grzegorz i Ewa - BMW Adventure

Po raz trzeci jestem na wyprawie z Mototurist. Od pierwszego, do dzisiejszego trzeciego wyjazdu moja opinia nie uległa zmianie. Od tras, po organizację imprezy (hotele, wycieczki krajoznawcze...) wszystko przygotowane jest perfekcyjnie. Organizator i pilot wycieczek Artur, jest osobą, która bardzo dba o potrzebny wszystkich uczestników, jest mocno ukierunkowany na klienta, co jest dla mnie bardzo ważne. Ponadto jest osobą bardzo dowcipną, dzięki czemu tworzy fantastyczna atmosferę wyjazdu! Polecam serdecznie firmę Mototurist. Osobiście zamierzam jeszcze wielokrotnie skorzystać z usług firmy.


2015-11-17 ARTUR "Richi" Warszawa. BMW 1200 GS ADVENTURE

Wyruszyliśmy do Portugalii z Arturem pierwszy raz. Stres z przekazaniem moto był wielki, ale potem same plusy - opieka, atmosfera, towarzystwo ludzi podobnie zakręconych, wybrane trasy. Wreszcie można było się oddać tylko przyjemności jazdy.


2015-11-15 Maciej i Asia - BMW 1200RT. LUBIN

Drogi Arturze. Dziękuję Ci za kolejny zajebisty wyjazd. Dopięte na ostatni guzik, jak zwykle. Nawet pogodę zalatwiles perfekcyjną. Czekam na kolejny wyjazd - do zobaczyska.


2015-10-15 Darek

Właśnie wróciłem z kolejnej wyprawy z Arturem po cudownej i slonecznej Hiszpanii. Impra dopięta na ostatni guzik ale też pełna swobody. Robisz co chcesz i latasz ile chcesz :-) Jest na bogato, jak to u Artura. Polecam wszystkim Motomaniakom!


2015-10-02 Darek

Espania forever... niesamowite wrażenia. Artur szacun wielki. Logistyka najwyższa półka. Wielkie zaangażowanie. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i organizatorów od TPN 1 i 2.


2015-09-30 Tomasz i Piotr - Zielona Góra. BMW 100 GS ADVENTURE

Fajna wyprawa, bez spinania się, bez sztywnych ram czasowych. Trasy przemyślane z uwzględnieniem ciekawych miejsc wartych zobaczenia. Motory odebrane i odstawione bez żadnych problemów. Wg. mnie pełen profesjonalizm. HISZPANIA 2015.


2015-09-30 BMW GS1200 - Marcin z Koluszek

Byłem uczestnikiem wyprawy do Maroka. Wspaniali ludzie, super organizatorzy. Objechałem kawał świata (Indie, Route 66, RPA, Turcja,etc.) na motocyklu, ale ta wyprawa była szczególnie sympatyczna. Przy okazji pozdrawiam wszystkich uczestników. Andrzej


2015-09-30 Andrzej

Mógłbym rozpisywać sie długo ale powiem krótko - "WSZYSTKO MEGA ZAJEBIŚCIE!" POZDRAWIAM I DZIĘKUJĘ. DAREK.


2015-08-29 BMW 1200 GS - Darek z Opola

Cześć jechaliśmy z Arturem pierwszy raz. Oddanie moto przyprawiło nas o wielki stres, prawie robiliśmy z Harym zakłady czy je jeszcze zobaczymy. Kilka dni niepewności i jesteśmy na lotnisku, a tam uśmiechnięty Artur, moto czeka, wszystko OK. Potem było tylko lepiej. Wszystko jak opisał. Wyprawa zorganizowana perfekcyjnie. Super ekipa, wspomnienia bezcenne, dzięki i do zobaczenia.


2015-08-27 Yamaha XJ6 F Diversion - Andrzej ze Swarzędza

Szkocja 2015 - przepiękne trasy, widoki jak i same zakręty przyprawiały o zawrót głowy. Organizacja na trasie bez zarzutów - hotele różnej klasy, tak jak przystało na wyprawę. Mimo niezbyt dużych umiejętności w prowadzeniu motocykla zawsze można liczyć na poradę i wyrozumiałość ze strony Artura, a w razie potrzeby na pomoc techniczną. Mototurist - profesjonalne podejście do wyprawy jak i ludzi biorących w niej udział. POLECAM


2015-06-16 BMW GS1200 - Piotr z Chojnic

Wyjazd Sardynia-Korsyka 2015. Świetnie zorganizowana. Towarzystwo wyborowe. Można jeździć z grupą lub w dowolnej konfiguracji - warto mieć GPS. Pozdrawiam uczestników.


2015-06-15 Harley Davidson - Leszek z Lublina

Arturo i Agnes serdecznie Wam dziękujemy za kolejną wyprawę! Za możliwość poznania kapryśnej i pięknej Szkocji, za niezapomnianą przygodę! Dziękujemy Jasiowi, Darowi i Piotrowi za wspólnie spędzony czas, za tysiące przejechanych kilometrów, za wypitą whisky, kilogramy zjedzonych ryb z frytkami, za śmiech i świetną zabawę. Szczególne buziaki dla Agi - zawsze uśmiechniętej, opiekuńczej, empatycznej po prostu cudownej Laski :-* Do zobaczenia w Portugalii.


2015-06-12 BMW GTL1600 - Ewelina i Jaro z Kielc

Artur - najgłębsze chapeau bas!!! Wyprawa Korsyka-Sardynaia 2015 - cudowna! Perfekcyjna organiazacja, wspaniałe towarzystwo, pełen luz, zabawa, frajda! Serdecznie dziękuję i absolutnie polecam MOTOTURIST wszystkim, którzy się jeszce wahają!


2015-05-20 Yamaha Drag Star 650 - Papa Paweł +65 z Żor

Czuje się zobowiązany do wyrażenia mojej opinii na temat: WYPRAWA MOTOCYKLOWA KORSYKA-SARDYNIA 2015. Miałem przyjemność uczestniczyć w wyprawie organizowanej przez Pana Artura, osobiście wyprawa ta dała mi bardzo dużo satysfakcji, gdyż była fajna ekipa oraz zorganizowana dobrze, jedynym mankamentem wyprawy to zróżnicowane umiejętności kierujących.


2015-05-18 Honda VFR1000 - Harnaś z Częstochowy

Korsyka i Sardynia - maj 2015 - REWELACJA...i tyle!


2015-05-14 BMW GS 650 - Sławek z Sopotu

Korsyka i Sardynia, to kolejna nasza udana wyprawa z Arturem. Wiele przewidzianych jak i nieprzewidzianych wątków, świetne towarzystwo oraz dobór tras, nawet na "życzenie" uczestnicy mogli wybrać dzień jazdy, po którym można było nabrać awersji do zakrętów.


2015-05-12 Ewa i Grzegorz

W październiku 2014 byłem z Mototurist.pl w Hiszpanii i Portugalii. Była to moja pierwsza wycieczka z Arturem i Agnieszką ale na pewno nie ostatnia. Świetna organizacja, rewelacyjna atmosfera... Gorąco polecam!!!!!!


2015-05-11 Kuba, BMW Kraków

Właśnie wróciłem z wyprawy do Maroko organizowanej przez Mototurist. Była to moja pierwsza podróż, w której korzystałem z transportu motocykla. Organizatorzy, to właściwi ludzie na swoim miejscu. Wyprawa megaudana, wrażenia na długo zostaną w pamięci. Już czekam na kolejną podróż z Mototurist.


2015-03-26 Roman z Dąbrowy Górniczej

Hiszpania-Portugalia, wspaniała wyprawa, świetnie zorganizowana. Artur i Agnieszka wkładają wiele serca w to, aby wszyscy dobrze się czuli. Profesjonalny transport motocykli. Podziękowania dla ekipy wspierającej. Na pewno skorzystam z ich oferty w przyszłości.


2014-11-10 Sławek z Sopotu

Hiszpania i Portugalia to nasza pierwsza wyprawa z MOTOTURIST i myślę, że nie ostatnia. Profesjonalizm i rzetelne podejście ze strony organizatorów, po prostu nic dodać i nic ująć. Atmosfera oraz podejście do uczestników z uwzględnieniem ich możliwości, daje pełen komfort. Powodzenia w dalszym rozwoju firmy oraz realizacji pomysłów.


2014-11-09 Ewa i Grzegorz z Czajkowa

Pierwszy raz wybraliśmy sie po 60-tce na eskapadę motocyklową tak daleko. Obaw było wiele, powiodło się. Agnieszka dawała nam duże poczucie bezpieczeństwa a oboje organizatorzy wiele życzliwości i wyrozumiałości bo nie jesteśmy już tak sprawni jak wszyscy inni uczestnicy. Trasy przepiękne, hotele świetne, atmosfera wspaniała.


2014-10-29 Ewa i Stefan z Opola

Jesteśmy powściągliwi w opiniach. Podróże to nasza pasja. Odbyliśmy już niejedną wyprawę motocyklową. Z Arturem i Agnieszką byliśmy na Korsyce, Sardynii oraz objechaliśmy Islandię. Należy im się rzetelne podziękowanie za profesjonalizm i oddanie wykraczające wielokrotnie poza granice obowiązków organizatora. Trasy ustalane pod kątem uczestników, nie tylko ich potrzeb ale i umiejętności. Brawo dla Artura i Agnieszki oraz Kamili i Tomka! Życzę sobie i wszystkim innym wielu wyjazdów z Mototurist!


2014-07-26 Hania i Andrzej z Rumi

Ja z żonką byliśmy z Arturem i Agnieszką na Korsyce i Sardyni w maju 2014 r. (do dziś trwają dyskusję gdzie lepiej). Kochani, duże, duże dzięki za ponadstandardową opiekę i super trasy. Tomaszowi, duże dzięki za butelkę zimnego na każdym powrocie (człowiek nie zdąży zejść z motoru a już otwarte). Do zobaczenia w październiku.


2014-05-30 Artur i Renata z Kielc

Po raz drugi wybraliśmy się z Mototurist na wyprawę motocyklową, tym razem na Sardynię i Korsykę w maju 2014 r. i po raz drugi jesteśmy bardzo zadowoleni oraz pod wrażeniem profesjonalizmu jej organizacji. Polecamy każdemu i dziękujemy.


2014-05-15 Marek z Przyjaźni koło Gdańska

Byłem ostatnio na wyprawie na Korsyce i Sardyni z Firmą MotoTurist. Artur i Agnieszka to wspaniali organizatorzy, zapewniają profesjonalną obsługe (duża dbałość o sprzęt i o szczegóły) oraz bardzo dobrą atmosferę i dużą elastyczność w podejściu do pojawiających się problemów podczas wyjazdu. Aż chce się wypoczywać!!!! Ja w miarę możliwości, będę chciał jeszcze skorzystać z usług firmy i wszystkim gorąco polecam.


2014-05-12 Janusz z Siedlec - Yamaha Super Tenere

Byliśmy uczestnikami wyprawy motocyklowej na Korsykę i Sardynię zakończonej w dniu wczorajszym. Artur i Agnieszka otoczyli nas pełną życzliwością, dbali zarówno o nasze bezpieczeństwo, jak i komfort podróżowania. Rodzinna firma zapewnia najwyższe standardy ciepłego oraz odpowiedzialnego traktowania klientów. Bardzo dziękujemy i rekomendujemy każdemu szukającemu motocyklowych podróży zorganizowanych w perfekcyjny sposób.


2014-05-04 Anka i Krzysiek

Przejechałem z Arturem trasę z Alicante do Cabo da Roca i z powrotem. Przepiękna trasa przez góry Sierra Nevada na Gibraltar a potem do Portugalii, na najdalej wysunięty punkt lądu Europy - Cabo da Roca. Transport motocykla tam i z powrotem bez zarzutu. Tak samo transport z lotniska i na lotnisko. Artur jest świetnym towarzyszem podróży.


2014-02-13 Krzysztof z Będzina

W październiku 2013 r. wybraliśmy się wraz z małżonką na wyprawę motocyklową do Hiszpanii, organizowaną przez Firmę Mototurist. Profesjonalny sprzęt do przewozu motocykli, punktualność, słowność oraz dbanie na każdym kroku o zadowolenie uczestników wyprawy to cechy, które charakteryzują właściciela Firmy Mototurist. Dziękujemy Artur i do zobaczenia na następnej wyprawie. Renata i Marek z Przyjaźńi koło Gdańska


2014-01-20 Renata i Marek z Przyjaźni koło Gdańska

Byłem z Arturem zeszłej jesieni w południowej Hiszpanii. Od pierwszego kontaktu z Firmą podczas załadunku motocykla, do ostatniego, po powrocie sprzętu do Kraju, absolutnie wszystko było profesjonalnie przygotowane. Gratuluję Arturowi pomysłu i życzę dalszego rozwoju. W tym roku wybieram się z mototurist na Sardynię i Islandię.


2013-11-12 pozdrawiam Paweł z Gdańska

Bylismy z Mototurist w Hiszpanii w ubiegłym roku. Odebrano nas z lotniska i zakwaterowano przed wyprawą jak trzeba. Cały sprzęt czekał gotowy na wyprawę. Pomijając wszystkie uroki zaplanowanej wycieczki najbardziej pamiętamy plażę w Ell Campelio, wypożyczalnie desek surfingowych, z której mielismy okazję skorzystać, knajpkę z owocami morza wskazaną przez Artura, do której turyścu nie zaglądają, a tylko miejscowi oraz wiele innych atrakcji zaplanowanych w przemyślany sposób :D. Pozdrowionka dla organizatorów.


2013-10-22 Basia i Pawel z Zielonej Góry

Mototurist Spółka z o.o. / ul.Krępa - Sportowa 8 / 66-001 Zielona Góra / NIP: 9731027024 / Telefon: +48 889 669 111 / E-mail: mototurist@mototurist.pl